Lumene Cleansing Herkkä [Calm]

pomirjajoče čistilno mleko za občutljivo kožo

Lumene Cleansing Herkkä [Calm] pomirjajoče čistilno mleko za občutljivo kožo
Lumene Cleansing Herkkä [Calm] pomirjajoče čistilno mleko za občutljivo kožo
Lumene Cleansing Herkkä [Calm] pomirjajoče čistilno mleko za občutljivo kožo
150 ml
10,90

Koda: LMN1106 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 24. 4. 2019
Lumene Cleansing Herkkä [Calm]
150 ml | 10,90

Opis kozmetike Lumene Cleansing Herkkä [Calm]

Čistilno mleko Lumene Cleansing Herkkä [Calm] je namenjeno vsakodnevnemu odstranjevanju ličil in popolnemu čiščenju vaše kože.

Lastnosti:

  • ne draži kože in ima pomirjajoč učinek
  • odstranjuje ličila in s kože odstranjuje umazanijo
  • uporablja se lahko tudi na občutljivi koži

Navodilo za uporabo:
Mleko nanesite na vatno blazinico in nežno s kože odstranite umazanijo in morebitna ličila.

Lastnosti

Konsistenca
losjon
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Lumene

Kozmetika Lumene | Lumene - združitev moči akrtične narave in vrhunske tehnologije. Finska kozmetična blagovna znamka Lumene ponuja kozmetične izdelke za nego kože, telesa in las z neverjetno učinkovitostjo, katere skrivnost temelji zlasti v inovativni združitvi vrhunske tehnologije in unikatne sestave.
Blagovna znamka Lumene je bila ustanovljena leta 1970. Razvila se je iz prvotnega farmacevtskega podjetja, ki je nastalo v 40. letih in zelo hitro je postala vodilna na finskem trgu na področju kozmetike in nege kože. Svoje delovanje je razširila tudi na mednarodni trg.
Izdelke Lumene proizvajajo v glavnem iz naravnih sestavin iz arktične narave z velikim potencialom uspešnosti, kot je na primer olje iz arktičnih jagod, rakitovec, breza ali arktična vresa. Blagovna znamka je kot prva na svetu začela uporabljati ročno nabrane arktične jagode, ki jih nato obdelava z znanstvenimi postopki. V tem temelji izjemnost Lumene, blagovne znamke, ki združuje najboljše sestavine iz arktične narave s prebojnimi tehnologijami in ustvarja unikatne bioaktivne kozmetične izdelke.
Izdelki blagovne znamke Lumene ne vsebujejo parabenov, niso testirani na živalih in njihove embalaže so življenjskemu okolju prijazne. Glavna filozofija Lumene je povečanje vsebnosti naravnih snovi (izdelki vsebujejo zelo koncentrirano količino hranilnih snovi iz plodov arktičnih rastlin, zahvaljujoč katerim rastline lahko preživijo v ekstremnih severnih pogojih), ne da bi prihajalo do znižanja varnosti in učinkovitosti izdelkov.
Lumene ponuja gele za prhanje, ki prinašajo naravno osvežitev, mleka za telo in kreme, ki hranijo kožo in različne pripravke za čiščenje, prehrano in pomladitev kože z močjo arktične narave. Kozmetika blagovne znamke Lumene garantira visoko učinkovitost in varčnost tako do vaše kože kot do narave.
Blagovna znamka Lumene s pomočjo inovativne tehnologije prenaša unikatne učinkovite sestavine iz arktične narave v bioaktivne kozmetične izdelke, ki pomagajo pudarjati naravno lepoto.