Luminum Candle Premium Aromatic Cherrydišeča svečavelika (Ø 70 - 130 mm, 65 h)

Luminum Candle Premium Aromatic Cherry dišeča sveča  velika (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
Luminum Candle Premium Aromatic Cherry dišeča sveča  velika (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
dišeča sveča velika (Ø 70 - 130 mm, 65 h)
10,00

Koda: LUM0361 | Na zalogi
1
DPD
petek 17. 7. 2020

Opis parfuma Luminum Candle Premium Aromatic Cherry
Sestava

Dišeča svečka Luminum Candle Premium Aromatic Cherry čudovito odišavi vaš dom in s tem ustvari sproščeno vzdušje, v katerem se boste vedno počutili odlično.

Lastnosti:

  • sadna dišava
  • dolgo gorenje
  • čisto gorenje

Sestava:

  • bombažni stenj

Navodilo za uporabo:
Svečko polagajte le na površine, ki so dovolj odporne proti visokim temperaturam. Nikoli na sme goreti več kot štiri ure. Prav tako svečka ne sme zgoreti čisto do konca. Goreče svečke nikoli ne puščajte brez nadzora in v bližini vnetljivih predmetov. Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Za optimalno gorenje priporočamo, da stenj redno strižete na priporočeno dolžino. Ravnajte se po priloženih navodilih.

Sestava

Vrsta dišave za dom
sadna
Vrsta stenja
bombažen

O blagovni znamki Luminum CandleEdicija sveč Luminum je izdelana iz materialov, ki zagotavljajo čisto izgorevanje. Tehnologija Unipar zagotavlja zlasti to, da se stenj sveče pri gorenju ne bi potopil in da bi sveča gorela z visokim in čistim plamenom brez iztekanja. Dišeča sestavina je nameščena v površinski plasti sveče in se sprošča naravno v odvisnosti od sobne temperature in to tudi, ko sveča ne gori. Delci parfuma se ne kopičijo na sluznicah in ne povzročajo problemov. Vonji niso tako intenzivni in samo dopolnjujejo prijetno vzdušje goreče sveče. Unipar je nosilec oznake kakovosti RAL, ki jo v številnih pogledih celo preseže. Ta tehnologija z visokim deležem ročnega okraševanja ustvarja visoko kakovost in originalnost izdelkov in se osredotoča na detajlno in prefinjeno obdelavo vseh izdelkov glede na njihovo uporabo. Izdelovalni program sledi modnim trendom, ki so v skladu s svetovnim dizajnom.

Pri svečah Luminum boste cenili čutnost in harmonijo pri sodelovanju tehnologij, človeškega uma, iznajdljivosti in lepote. Sveče lahko izkoristite za okrasitev mize, relaksacijo ali kot intimno osvetlitev. Postanejo del vašega doma, v katerega pripeljejo svetlobo, toploto in odlične vonje.

Recenzija Luminum Candle Premium Aromatic Cherry