MAC Cosmetics Art Library: Flame-Boyant paleta senčil za oči

MAC Cosmetics  Art Library: Flame-Boyant paleta senčil za oči
MAC Cosmetics  Art Library: Flame-Boyant paleta senčil za oči
Brezplačna dostava
17,2 g
44,30

Koda: MAC03472 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob vsakem naročilu MAC Cosmetics vam pošljemo kozmetično torbico. Ob nakupu nad 39 € boste prejeli še mini šminko brezplačno. V košarici je na voljo več variant.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka MAC Cosmetics Art Library: Flame-Boyant
Lastnosti

Paleta za ličenje oči MAC Cosmetics Art Library: Flame-Boyant vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • bleščeč in mat učinek
  • ima dolgotrajen učinek
  • za dnevno in večerno ličenje
  • polni pigmenti
  • enostavno se nanaša

Sestava:

  • ogledalce

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
rjav, rdeč, oranžen, nude, bordo
Konsistenca
kompaktna
Učinek
mat, metaličen

O blagovni znamki MAC Cosmetics

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Cosmetics Art Library: Flame-Boyant