MAC Cosmetics Cleanse Off Oil čistilno olje za odstranjevanje ličil

MAC Cosmetics  Cleanse Off Oil čistilno olje za odstranjevanje ličil
MAC Cosmetics  Cleanse Off Oil čistilno olje za odstranjevanje ličil
Brezplačna dostava
150 ml
29,90

Koda: MAC02788 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob nakupu vsaj dveh izdelkov MAC boste prejeli šminko kot darilo. V košarici izberite izmed več variant.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 20. 4. 2021

Opis MAC Cosmetics Cleanse Off Oil
Lastnosti

Pripravek za odstranjevanje ličil MAC Cosmetics Cleanse Off Oil z obraza odstranjuje ličila in umazanijo ter kožo pušča mehko in čisto.

Lastnosti:

  • učinkovito odstranjuje ličila s kože
  • popolnoma raztopi tudi vodoodporna ličila
  • ima osvežilne in pomirjajoče učinke
  • preprečuje suho kožo

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki MAC Cosmetics

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Cosmetics Cleanse Off Oil