MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour mat tekoča šminka

MAC Cosmetics  Powder Kiss Liquid Lipcolour mat tekoča šminka
MAC Cosmetics  Powder Kiss Liquid Lipcolour mat tekoča šminka
Akcija
Novost
Priporočena maloprodajna cena
27,90

Prihranite 38%
odtenek Mull it Over 5 ml
17,20

Koda: MAC02956 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Naročite izdelke MAC Cosmetics nad 50 € in boste prejeli paleto za obraz Flashing Ice Extra Dimension Skinfinish Trio. V košarici lahko izberete izmed dveh odtenkov.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 1. 2. 2021

Opis izdelka MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour
Lastnosti

Šminka MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour bo čudovito poudarila vaše ustnice in popolno izrazila dnevno in večerno ličenje.

Lastnosti:

  • dolgotrajen učinek
  • visoka pigmentacija
  • enostavno se nanaša
  • kremasta tekstura
  • mat učinek

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Odtenek
nude
Učinek
mat

O blagovni znamki MAC Cosmetics

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Cosmetics Powder Kiss Liquid Lipcolour