MAC Dazzleglass

sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom

MAC Dazzleglass sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom
MAC Dazzleglass sijaj za ustnice z vlažilnim učinkom
odtenek Get Rich Quick 1,92 g
26,59

Koda: MAC1516 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
petek 19. 7. 2019
MAC Dazzleglass
odtenek Get Rich Quick 1,92 g | 26,59

Opis izdelka MAC Dazzleglass

Sijaj za ustnice MAC Dazzleglass vašim ustnica zagotavlja čudovit videz.

Lastnosti:

  • popolno izriše ustnice
  • vlaži in mehča ustnice
  • blešči se

Navodilo za uporabo:
Na ustnice nanesite enakomeren sloj s pomočjo aplikatorja.

O blagovni znamki MAC

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.