MAC Matte Lipstickšminka z mat učinkom

MAC Matte Lipstick šminka z mat učinkom
MAC Matte Lipstick šminka z mat učinkom
odtenek Candy Yum-Yum 3 g

Koda: MAC1275 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Opis izdelka MAC Matte Lipstick
Lastnosti

Lepo naličene ustnice ne bodo šle nikdar iz mode. Šminka z mat učinkom MAC Matte Lipstick vašemu ličenju daje popolnoma nove dimenzije. Je bogate kremne teksture, ki se na ustnice odlično prileže in jim zagotovi celodnevno ugodje in vlaženje. Visoka pigmentacija in trendovski mat finiš pa poskrbita za eleganten videz, primeren za vsako priložnost.

Lastnosti:

  • ustvarja intenziven mat učinek
  • je intenzivno pigmentirana
  • ima bogato kremasto teksturo
  • legendaren izdelek blagovne znamke MAC

Navodilo za uporabo:
Šminko nanesite enakomerno na celotno površino ustnic. Za bolj natančno ličenje uporabite čopič.

Lastnosti

Odtenek
roza
Učinek
mat

O blagovni znamki MAC

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Matte Lipstick