MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Natural puder

MAC Cosmetics  Mineralize Skinfinish Natural puder
MAC Cosmetics  Mineralize Skinfinish Natural puder
Brezplačna dostava
Priporočena maloprodajna cena
36,90

Prihranite 22%
odtenek Medium 10 g
28,90

Koda: MAC03394 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Ob vsakem naročilu MAC Cosmetics vam pošljemo kozmetično torbico. Ob nakupu nad 39 € boste prejeli še mini šminko brezplačno. V košarici je na voljo več variant.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Natural
Lastnosti

MAC Mineralize Skinfinish Natural je luksuzen puder, ki dolgotrajno matira kožo in ustvarja njen naravni videz brez neželenega učinka maske.

Lastnosti:

  • ima blago prekrivno sposobnost in se popolnoma zlije s tonom kože
  • utrdi tekoči puder kot podlago in posvetli kožo
  • preprečuje neželen sijaj in pronicanje umazanij v kožo
  • koža deluje sveže in spočito
  • dermatološko in oftalmološko testiran

Sestava:

  • kompleks mineralov – vsebuje 77 mineralov za lepo kožo

Lastnosti

Konsistenca
puder
Odtenek tekočega pudra
light medium

O blagovni znamki MAC Cosmetics

Profesionalna dekorativna kozmetika M·A·C iz zakulisja modnih revij že vrsto let določa svetovne trende. Sodeluje z vidnimi osebnostmi s področja umetnosti, mode in pop kulture ter podpira geslo »All Ages, All Races, All Genders« (sl. za vse starosti, vse rase in oba spola). Za milijone ljudi je sčasoma postala več kot le lepotna blagovna znamka.

Družba Make-up Art Cosmetics je nastala v kanadskem Torontu. Vzrok za nastanek je bila nezadostna kakovost takrat dostopnih ličil, zato sta vizažist in fotograf Frank Toskan ter lastnik frizerskega salona Frank Angelo ustvarila lastno kolekcijo dekorativne kozmetike. Bila je kos tudi največjim zahtevam modne fotografije in umetniškega ličenja ter je v kozmetični industriji povzročila pravi pretres.

Edinstvena širina ponudbe make-upa, kombinacija glamurja in elegance z uličnim slogom ter praktičnost, profesionalni vizažisti namesto klasičnih prodajalcev ali malce uporništva – prav s tem je kozmetika MAC vedno izstopala in navduševala. Danes ima svoja zastopništva v 90 državah sveta in vsako leto predstavlja novosti v več kot 50 različnih kolekcijah.

Recenzija MAC Cosmetics Mineralize Skinfinish Natural