Madonna Truth or Dare

gel za prhanje za ženske 200 ml

Madonna Truth or Dare gel za prhanje za ženske 200 ml
Madonna Truth or Dare gel za prhanje za ženske 200 ml
200 ml
3,60

Koda: MDN0089 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 29. 5. 2019
Madonna Truth or Dare
200 ml | 3,60

Opis parfuma Madonna Truth or Dare

Gel za prhanje Madonna Truth or Dare odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Madonna

Madonna je simbol sodobne pop glasbe in verjetno ni nikogar, ki ne bi poznal te svetovno znane ameriške kraljice popa. Znana je predvsem kot pevka, skladateljica in plesalka, pa tudi kot igralka, režiserka in producentka. Predvsem pa je že dolga leta modna ikona in seks simbol.
Niti Madonna ni lenarila in je enako kot druge pevke ter zvezdniki na začetku leta 2012 izdala svoj parfum, ki izraža njeno osebnost. Kraljica popa je provokativna, drzna, kultna in veličastna, kar je tudi navdih za njeno prvo dišavo Truth or Dare. Pravijo, da je bila pevkin glavni navdih njena mama in dišava je predvsem spomin nanjo.
Madonna ima dva svoja in enega posvojenega otroka, ukvarja se tudi s pisanjem knjig za otroke. V Los Angelesu je študirala judovski misticizem in tja pripeljala veliko znanih osebnosti.

Ocena Madonna Truth or Dare

Dodajte novo recenzijo

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!