Magnum Feel The Style set za popolno manikiro pikčast

Magnum Feel The Style set za popolno manikiro pikčast
Magnum Feel The Style set za popolno manikiro pikčast
6 kos

Koda: MAG1641 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

Set vsebuje: 1x Glass File + 1x Curved Scissors + 1x Nail Clippers with Chain + 1x Tweezer + 1x Cuticle Remover + 1x Tool for Cuticle 

Darilo za vas
Kupite vsaj tri kozmetične izdelke in boste prejeli popust 10 %. Popust vam avtomatično odštejemo v košarici. Akcija ne velja za izdelke v akciji in razprodaji.

Opis izdelka Magnum Feel The Style

Izdelek Magnum Feel The Style zagotavlja popolno urejene in lepe nohte.

Lastnosti:

  • idealen pripomoček za popolno manikuro
  • pili natančno in enakomerno
  • oblikuje in krajša nohte

O blagovni znamki Magnum

p>Izdelki blagovne znamke Magnum so odlična izbira za nego vaše lepote. V asortimentu blagovne znamke lahko najdete luksuzna kozmetična ogledalca, pincete, pilice, klešče za trepalnice, kakovostno opremo za manikuro in pedikuro in druge pomembne pripomočke, ki vam olajšajo vsakodnevno nego. Izdelki Magnum v sebi združujejo preverjeno tradicijo z najnovejšimi tehnologijami. Izdelki so izdelani iz prvovrstnega jekla, ki je precizno legirano in kaljeno. Zahvaljujoč temu se kozmetični dodatki Magnum izrazito razlikujejo od navadnih proizvodov. Luksuzni izdelki Magnum proizvajajo v EU. Izdelki izpolnjujejo najvišje standarde dizajna, funkcionalnosti in odpornosti. Privoščite si najboljšo nego z izredno kakovostnimi izdelki Magnum!

Recenzija Magnum Feel The Style