Maison MargielaREPLICA Jazz Club dišeča sveča

Maison Margiela REPLICA Jazz Club dišeča sveča
Maison Margiela REPLICA Jazz Club dišeča sveča
Brezplačna dostava
165 g
50,00

Koda: MMG00290 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 25. 10. 2021
Osebni prevzem
ponedeljek 25. 10. 2021

Opis Maison Margiela REPLICA Jazz Club
Sestava

Spomnite se večerov, preživetih v jazz klubu. Na to vas bo opomnila dišeča sveča Maison Margiela Replica Jazz Club, ki v sebi skriva dišavo okusnega ruma in elegantne cigare. Njena topla začinjena dišava vas bo nenadoma popeljala med udobne usnjene naslanjače in barske stole.

Sveča Jazz Club je del kolekcije Maison Margiela Replica, ki jo navdihujejo spomini na različne kraje in trenutke. Pri tej sveči je to vzdušje jazz kluba v Brooklynu, v katerem odmeva glasba in kjer zrak nosi s seboj vonj po cigarah in rumu, vzdušje pa dopolnjuje medla osvetlitev.

Lastnosti:

  • dišeča sveča spominja na vzdušje jazz kluba
  • gori do 40 ur in odišavi ves prostor
  • del kolekcije Replica, ki jo navdihujejo spomini
  • topla, začinjena aroma z rumom in tobakom
  • odlično služi tudi kot dizajnerski kos
  • Proizvedeno v Franciji

Material:

  • belo steklo, okrašeno s tekstilno etiketo
  • visoko kvaliteten vosek
  • bombažni stenj

Dišava:
Sveča Maison Margiela Replica Jazz Club skriva v sebi aromo okusnega ruma, gurmanske vanilje in elegantnega vonja po cigarah v obliki tobačnega lista ter aromatičnega rožnatega popra.

Kako uporabljati:
Ko svečo prižgete prvič, jo pustite, da gori vsaj eno uro, da se ves vosek na površini stopi. Sveča ne sme goreti dlje kot štiri ure. Za gašenje plamena vedno uporabite pripomoček za gašenje sveč, sveče ne pihajte. Med vsakim ponovnim prižiganjem sveče skrajšajte stenj za tri do pet milimetrov. Svečo vedno položite na površino, odporno na toploto.

Pomembna opozorila

Lahko povzroči alergično reakcijo. Preprečite stik z očmi. Če pride izdelek v stik z očmi, jih nemudoma izperite. Hraniti zunaj dosega otrok. Lahko povzroči preobčutljivost ob stiku s kožo.
Celotno besedilo

Sestava

Tako imenovane zgornje note – začutite takoj po nanosu. Ustvarjajo prvi vtis in so običajno zelo intenzivne in hitro izhlapijo.
Zgornje note
olje neroli, sicilijanska limona, rožnati poper
Tako imenovane srednje note – srce parfuma nastopa po nekaj minutah, po zgornjih notah. Trajajo ponavadi 2-3 ure.
Srčne note
muškatna kadulja, Java Vetiver Oil, rum
Tako imenovane spodnje note – zadnja in najdaljša faza parfuma. Trajajo približno 4 ure, lahko pa tudi ves dan.
Bazne note
stiraks, vanilija, lista tobaka
Vrsta dišave za dom
lesna, začimbna
Vrsta stenja
bombažen
Število stenjev
1
Vrsta voska
drugi
Material
steklo

O blagovni znamki Maison Margiela

Izvirnost, ustvarjalnost in ščepec provokacije – to je luksuzna francoska blagovna znamka Maison Margiela (prej Maison Martin Margiela), znana po svojih nekonvencionalnih modnih kosih, po unikatni kolekciji REPLICA in nezamenljivih parfumih.

Leta 1988 je v Parizu oblikovalec Martin Margiela ustanovil modno hišo, ki je bila poimenovana po njem. Za blagovno znamko Maison Margiela je značilno netradicionalno dojemanje mode in parfumov, ki so v njihovi izvedbi umetniška dela. Vredna pozornosti je predvsem kolekcija REPLICA iz leta 1994, ki predstavlja oblačila in replike ročno izdelanih dodatkov iz najrazličnejših kotičkov sveta. Vsak kos je opremljen z etiketo, na kateri sta napisana zgodba in material njegove predloge. Leta 2012 so se tej edinstveni kolekciji pridružili luksuzni parfumi.

Kako dišijo spomini? Na to vam bodo odgovorile dišave REPLICA, ki so nastale v sodelovanju z najboljšimi svetovnimi parfumarji. Parfumi Maison Margiela so oblikovani tako, da v nas izzovejo spomine na lepe trenutke. Dovolj je poduhati.

Recenzija Maison Margiela REPLICA Jazz Club