Makeup Obsession Pinky Promise paleta rdečil

Makeup Obsession Pinky Promise paleta rdečil
Makeup Obsession Pinky Promise paleta rdečil
4 x 2,50 g
8,00

Koda: MUO05507 | Več kot 5 kosov na zalogi
1
DPD
torek 9. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Obsession Pinky Promise
Lastnosti

Paleta za konture obraza Makeup Obsession Pinky Promise poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • zagotavlja lica zdravega videza
  • čudovito pigmentirane barve
  • poudarja konture obraza
  • pudrasta tekstura

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.

Lastnosti

Odtenek
roza, nude

O blagovni znamki Makeup Obsession

Vaša nova make-up obsesija! Spoznajte dekorativno kozmetiko Makeup Obsession, s katero boste enostavno izbrali lepotne izdelke, ki se vam popolnoma podajo. Z njimi boste dosegli točno tak videz, s katerim vas v množici ne bodo nikoli spregledali.

Tekoči puder, osvetljevalec ali rdečilo, izvrstno izbrana paleta senčil za oči ter vrsta ostalih pripomočkov za ličenje bo hitro postala nepogrešljiv ter odličen dodatek v vaši kozmetični torbici. Hrepenite po intenzivnih odtenkih ali očarljivem sijaju? S pomočjo Makeup Obsession imate lahko karkoli. Blagovna znamka se namreč nenehno razvija, predvsem na podlagi predlogov svojih privržencev.

Kozmetika Makeup Obsession vas bo razveseljevala tudi s svojim pakiranjem – vsakemu izdelku je namreč dodan kakšen pozitiven moto, ki vam bo dvignil razpoloženje. Vsakodnevno ličenje vam bodo popestrile gladilne podlage, fiksacijska pršila za make-up ali korektor, ki bo brez težav premagal tudi rdečice in podočnjake. Želite nekaj res posebnega? Potem nikakor ne smete spregledati sijaja za ustnice s holografskim učinkom.

Britanska blagovna znamka Makeup Obsession London vas bo zagotovo zabavala.

Recenzija Makeup Obsession Pinky Promise