SophDoesNail za Makeup Revolution

Britansko youtuberko Sophie, znano kot SophDoesNails, lahko redno spremljate v videih Makeup Revolution. Vrhunec tega sodelovanja je kolekcija palet senčil za oči in osvetljevalcev.

Paleta senčil za oči ponuja pestro skalo od nevtralnih do modrih, vijoličastih in zelenih odtenkov senčil z mat ali svetlikajočim se zaključkom, s katerimi ustvarite dnevno ali večerno ličenje. Celoten videz zasije s pomočjo katerega od čudovitih osvetljevalcev v belih, zlatih, rožnatih ali  breskvovih tonih. 

celotno besedilo skrij besedilo

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili. Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti. Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

celotno besedilo skrij besedilo

Imate izbrano

  • Makeup Revolution
  • Ingot

Odpri filter Zapri filter