Makeup Revolution Beyond Flawless

paleta senčil za oči

Makeup Revolution Beyond Flawless paleta senčil za oči
Makeup Revolution Beyond Flawless paleta senčil za oči
16 g
10,90

Koda: MUR2967 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici iz naše ponudbe odličnih poletnih daril ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
torek 23. 7. 2019
Makeup Revolution Beyond Flawless
16 g | 10,90

Opis izdelka Makeup Revolution Beyond FlawlessOpis:

Široka paleta senčil za oči Makeup Revolution Beyond Flawless vam ponuja mat naravne barve, s katerimi boste enostavno ustvarili naravno ali bolj izrazito ličenje! Kakovostni, visoko pigmentirani odtenki vam na očeh ostanejo ves dan v odličnem stanju, ne da bi bilo videti razmazanja! Paleta Makeup Revolutin Beyond Flawless vas prevzame tudi s praktičnim ogledalcem za vaše enostavno in hitro ličenje! Izberite si vsak dan nekatero od 32 barvnih senčil in poudarite lepoto svojih oči!

Učinki:

  • dolga obstojnost
  • odtenke lahko kombinirate
  • nasičeni pigmenti
  • enostavno nanašanje
  • naravne barve

Tip kože:

Namenjena je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Senčila nanašajte na očesne veke s pomočjo čopiča.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!