Makeup Revolution Brushes

čopič za make-up

Makeup Revolution Brushes čopič za make-up
Makeup Revolution Brushes čopič za make-up
PRO F101
5,50

Koda: MUR2958 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
sreda 24. 7. 2019
Makeup Revolution Brushes
PRO F101 | 5,50

Opis izdelka Makeup Revolution BrushesOpis:

Osnova popolnega ličenja ni samo make-up, temveč tudi pravi čopič! Makeup Revolution Brushes čopič za make-up je izdelan iz nežnih sintetičnih vlaken, ki omogočajo enakomerno nanašanje make-upa brez madežev. Praktična oblika se udobno prilega roki. Makeup Revolution Brushes čopič za make-up ni izdelan iz živalskih ščetin.

Učinki:

  • olajša enakomerno nanašanje make-upa
  • ne ustvarja madežev
  • sintetične ščetine

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!