Makeup Revolution Brushes

čopič za senčila za oči

Makeup Revolution Brushes čopič za senčila za oči
Makeup Revolution Brushes čopič za senčila za oči
PRO E101

Koda: MUR2963 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Makeup Revolution Brushes
PRO E101

Opis izdelka Makeup Revolution Brushes

Opis:

Ličenje kot od profesionalca? Makeup Revolution Brushes čopič za senčila za oči je osnova popolnega make-upa. Mehke sintetične ščetine omogočajo enostaven nanos senčil v prahu ter tudi kremastih senčil, ne da bi dražila oči. Praktičen čopič se udobno prilega v dlan in olajša ustvarjanje dnevnega make-upa in tudi pogumnega večernega ličenja. Makeup Revolution Brushes čopič za senčila za oči ni izdelan iz živalskih ščetin.

Učinki:

  • olajša nanašanje senčil za oči
  • sintetične ščetine

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!