Makeup Revolution by Petra

paleta senčil za oči

Makeup Revolution by Petra paleta senčil za oči
Makeup Revolution by Petra paleta senčil za oči
36x 0,8 g
14,40

Koda: MUR05113 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda 19. 6. 2019
Makeup Revolution by Petra
36x 0,8 g | 14,40

Opis izdelka Makeup Revolution by Petra

Paleta senčil Revolution by Petra, ki je nastala v sodelovanju s češko blogerko Petro LovelyHair, vsebuje neverjetnih 36 odtenkov za oči. Tukaj najdete osnovne odtenke, ki jih lahko uporabite za celo površino veke, zemeljske odtenke za popoln zadimljen videz oči in zelo priljubljene roza-vijolične odtenke. Da pa bo ličenje še bolj igrivo, je paleta dopolnjena z močno rdečo, rumeno in oranžno barvo ter barvo nafte.

Kombinacija mat in bleščečih odtenkov naredi iz palete nekaj, s čimer lahko ustvarite tako nežno dnevno kot izrazito večerno ličenje. V elegantni črni embalaži bo ta paleta kraljica v vaši zbirki kozmetike.

Lastnosti:

  • obojestranska izvedba – 36 odtenkov senčila za oči v eni paleti
  • senčila so močno pigmentirana in se enostavno nanašajo
  • različnost in pisana količina barvnih kombinacij
  • kombinacija mat in bleščečih odtenkov
  • kombinacija toplih in hladnih odtenkov

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!