Makeup Revolution Duo Brow Definernatančni svinčnik za obrvi

2×
Makeup Revolution Duo Brow Definer natančni svinčnik za obrvi
Makeup Revolution Duo Brow Definer natančni svinčnik za obrvi
odtenek Medium Brown 0,15 g
3,43

Koda: MUR3680 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Makeup Revolution Duo Brow Definer

Svinčnik za obrvi Makeup Revolution Duo Brow Definer vam bo pomagal pri ustvarjanju popolno oblikovanih in polnih obrvi.

Lastnosti:

  • poudari obrvi in izpostavi njihovo naravno lepoto
  • obrvem daje volumen in obliko
  • obarva premalo izrazite obrvi

Navodilo za uporabo:
S kratkimi potegi narišite in dopolnite obrvi v želeno obliko.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Duo Brow Definer