Makeup Revolution Essential Shimmers

paleta senčil za oči

1×
Makeup Revolution Essential Shimmers paleta senčil za oči
Makeup Revolution Essential Shimmers paleta senčil za oči
14 g

Koda: MUR3109 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Makeup Revolution Essential Shimmers
14 g

Opis izdelka Makeup Revolution Essential Shimmers

Paleta za ličenje oči Makeup Revolution Essential Shimmers vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • le bleščeča senčila
  • ima naravne barve
  • za dnevno in večerno ličenje
  • enostavno se nanaša

Sestava:

  • aplikator

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!