Makeup Revolution Flawless Foils

metalična senčila za oči s podlago

Makeup Revolution Flawless Foils metalična senčila za oči s podlago
7,50

Prihranite 13%
odtenek Unicorn Foil 2 g + 2 ml
6,55

Koda: MUR05854 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Makeup Revolution v vrednosti vsaj 10 € in kot darilo lahko v košarici izberete izmed nekaj osvetljevalcev.
DPD
četrtek 23. 5. 2019
Makeup Revolution Flawless Foils
odtenek Unicorn Foil 2 g + 2 ml | 6,55

Opis kozmetike Makeup Revolution Flawless Foils

Senčila za oči Makeup Revolution Flawless omogočajo senčenje vek po vaših željah in dajejo vsakemu ličenju novo dimenzijo.

Lastnosti:

  • kovinski učinek
  • za dnevno in večerno ličenje
  • enostavno se nanaša
  • pigmentacija je zelo intenzivna

Sestava:

  • barvni pigmenti – ustvarjajo dolgotrajno polno barvo senčil

Navodilo za uporabo:
Podlago nanesite v tankem sloju na celo veko in enakomerno raznesite. Nadaljujte z nanosom senčila za oči. Senčila nanašajte na očesne veke s čopičem, penastim aplikatorjem ali s konicami prstov.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!