Makeup Revolution Flawless Matte 2paleta senčil za oči z ogledalom

1×
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta senčil za oči z ogledalom
Makeup Revolution Flawless Matte 2 paleta senčil za oči z ogledalom
20 g
10,94

Koda: MUR3299 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis izdelka Makeup Revolution Flawless Matte 2
Lastnosti

Paleta senčil za oči Makeup Revolution Flawless Matte 2 ponuja širok izbor mirnejših in izrazitejših mat odtenkov za vsakodnevno uporabo. Zahvaljujoč velikemu vgrajenemu ogledalcu se boste s paleto enostavno naličili kjerkoli, ne le doma.

Lastnosti:

  • vsebuje 32 profesionalnih mat senčil za oči
  • omogoča raznoliko dnevno in večerno dimasto ličenje
  • senčila imajo močno pigmentacijo in so dolgo obstojna
  • barve se med seboj odlično kombinirajo in dopolnjujejo
  • senčila se nanašajo enostavno, ostanki pa ne padajo pod oko

Kako nanašati:
Senčila nanašajte na veke s pomočjo čopiča in jih osenčite. Najbolje je začeti s svetlim senčilom v notranjem kotičku in postopoma navzven temniti barve.

Lastnosti

Učinek
mat

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Flawless Matte 2