Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold paleta rdečil

Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold paleta rdečil
Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold paleta rdečil
13 g
7,60

Koda: MUR3288 | Na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

1
DPD
četrtek 4. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold

Prestižna paleta rdečil Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold vam ponuja odtenke različnih barv za slavnostne priložnosti in vsakodnevno ličenje.

Lastnosti:

  • široka paleta odtenkov
  • popoln oprijem
  • zagotavlja lica zdravega videza

Navodilo za uporabo:
S pomočjo čopiča, aplikatorja ali s konicami prstov nanesite rdečilo na ličnici. Razmažite.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Golden Sugar 2 Rose Gold