Makeup Revolution Highlight

paleta posvetlitvenih pudrov

Makeup Revolution Highlight paleta posvetlitvenih pudrov
15 g

Koda: MUR2956 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite kakršnekoli izdelke blagovne znamke Makeup Revolution v vrednosti vsaj 10 € in kot darilo lahko v košarici izberete izmed nekaj osvetljevalcev.
Makeup Revolution Highlight
15 g

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike Makeup Revolution Highlight

Puder Makeup Revolution Highlight popolno utrdi make up in daje vaši koži žameten pridih.

Lastnosti:

  • osvetljuje
  • koži daje žameten učinek
  • zagotavlja svež videz

Sestava:

  • z ogledalom

Navodilo za uporabo:
S pomočjo gobice ali čopiča utrdite svoj make up.

Lastnosti

Konsistenca
puder

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!