Makeup Revolution Iconic Pro

šminka z mat učinkom

1×
Makeup Revolution Iconic Pro šminka z mat učinkom
Makeup Revolution Iconic Pro šminka z mat učinkom
Makeup Revolution Iconic Pro šminka z mat učinkom
odtenek Best Friend 3,2 g
3,64

Koda: MUR3592 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Makeup Revolution Iconic Pro
odtenek Best Friend 3,2 g | 3,64

Opis kozmetike Makeup Revolution Iconic ProOpis:

Makeup Revolution je razvil kolekcijo, v kateri se povezujejo vse koristi njegovih šmink s popolnim mat učinkom. Mat šminke Iconic Pro imajo intenzivno pigmentacijo. Nadčasovna dolgotrajna mat šminka je predstavljena v moderni, elegantni izvedbi. Izberite si svoj odtenek.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery