Makeup Revolution My Sign

paleta za oči

Makeup Revolution My Sign paleta za oči
Makeup Revolution My Sign paleta za oči
Makeup Revolution My Sign paleta za oči
odtenek Virgo 4,6 g
9,90

Koda: MUR3636 | Več kot 5 kosov na zalogi

Paleta vsebuje: Eyeshadow + Brow Powder + Baked Highlighter + Eye Primer

kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Makeup Revolution My Sign
odtenek Virgo 4,6 g | 9,90

Opis kozmetike Makeup Revolution My Sign

Paleta za ličenje oči Makeup Revolution My Sign vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • poudarja oči
  • za dnevno in večerno ličenje

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery