Makeup Revolution My Sign

paleta za oči

Makeup Revolution My Sign paleta za oči
Makeup Revolution My Sign paleta za oči
odtenek Virgo 4,6 g
9,90

Koda: MUR3636 | 3 kos na zalogi

Paleta vsebuje: Eyeshadow + Brow Powder + Baked Highlighter + Eye Primer

kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Makeup Revolution My Sign
odtenek Virgo 4,6 g | 9,90

Opis izdelka Makeup Revolution My Sign

Paleta za ličenje oči Makeup Revolution My Sign vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • omogoča zelo raznoliko ličenje
  • poudarja oči
  • za dnevno in večerno ličenje

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!