Makeup Revolution Pro Fix

matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa

2×
Makeup Revolution Pro Fix matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa
Makeup Revolution Pro Fix matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa
Makeup Revolution Pro Fix matirajoče pršilo za fiksiranje make-upa
100 ml
6,59

Koda: MUR3018 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Makeup Revolution Pro Fix
100 ml | 6,59

Opis kozmetike Makeup Revolution Pro Fix

Opis:

Noben sijaj več! Makeup Revolution Pro Fix matirajoče pršilo za fiksacijo make-upa popolnoma fiksira in matira kakršnokoli ličenje. Lahka tekstura odpravlja sijaj in z njo dosežete naraven mat videz. Učinkovite sestavine ohranijo ličenje oči in obraza na svojem mestu – brez madežev in bledenja. Makeup Revolution Pro Fix matirajoče pršilo za fiksacijo ustvarja videz pravkar naličenega obraza za 12 ur!

Učinki:

  • fiksira make-up
  • kožo matira
  • preprečuje nastanek madežev in bledenje
  • dolgo obstojen za 12 ur!

Tip kože:

Primerno za normalno do mastno kožo.

Navodilo za uporabo:

Nanesite na čisto kožo pred nanosom make-upa.

Lastnosti

Tip kože
normalna do mastna

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery