Makeup Revolution Pro HD Camouflage

paleta korektorjev

Makeup Revolution Pro HD Camouflage paleta korektorjev
Makeup Revolution Pro HD Camouflage paleta korektorjev
Makeup Revolution Pro HD Camouflage paleta korektorjev
odtenek Medium Dark 10 g
15,50

Koda: MUR3654 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Makeup Revolution Pro HD Camouflage
odtenek Medium Dark 10 g | 15,50

Opis kozmetike Makeup Revolution Pro HD Camouflage

Paleta korektorjev Makeup Revolution Pro HD Camouflage bo pomagala prekriti pomanjkljivosti vašega obraza in ustvariti brezhiben make up.

Lastnosti:

  • naravni odtenki
  • izenačuje ton kože
  • Ima odlično sposobnost prekrivanja

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery