Makeup Revolution Pro HD Camouflage

paleta korektorjev

Makeup Revolution Pro HD Camouflage paleta korektorjev
Makeup Revolution Pro HD Camouflage paleta korektorjev
odtenek Medium Dark 10 g
15,50

Koda: MUR3654 | 2 kos na zalogi
kos
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
DPD
četrtek 18. 7. 2019
Makeup Revolution Pro HD Camouflage
odtenek Medium Dark 10 g | 15,50

Opis izdelka Makeup Revolution Pro HD Camouflage

Paleta korektorjev Makeup Revolution Pro HD Camouflage bo pomagala prekriti pomanjkljivosti vašega obraza in ustvariti brezhiben make up.

Lastnosti:

  • naravni odtenki
  • izenačuje ton kože
  • Ima odlično sposobnost prekrivanja

Navodilo za uporabo:
Nanašajte s prstom ali s praktičnim aplikatorjem na različne pomanjkljivosti svoje kože.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!