Makeup RevolutionPro Hygiene antibakterijski šampon za čopiče

Makeup Revolution Pro Hygiene antibakterijski šampon za čopiče
Makeup Revolution Pro Hygiene antibakterijski šampon za čopiče
200 ml

Ta izdelek trenutno ni na voljo | Koda: MUR2861

Izdelek Makeup Revolution Pro Hygiene ohranja vaše čopiče za ličenje čiste in tako podaljšuje njihovo življenjsko dobo.

Lastnosti:

  • temeljito čisti čopiče
  • s čopičev odstranjuje ostanke ličil
  • razkužuje
  • preprečuje nastajanje bakterij na ščetinah

Navodilo za uporabo:
Čopič zdrgnite pod tekočo toplo vodo in ga operite s pomočjo mila. Čopič nato rahlo osušite in pustite, da se počasi (najbolje čez noč) popolnoma posuši.

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!