Makeup Revolution Retro Luxe

metalični set za ustnice

Makeup Revolution Retro Luxe metalični set za ustnice
Makeup Revolution Retro Luxe metalični set za ustnice
Makeup Revolution Retro Luxe metalični set za ustnice
odtenek Worth It 5,5 ml
7,53

Koda: MUR3644 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Makeup Revolution Retro Luxe
odtenek Worth It 5,5 ml | 7,53

Opis kozmetike Makeup Revolution Retro Luxe

Svinčnik za ustnice Makeup Revolution Retro Luxe preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic
  • visoka pigmentacija

Navodilo za uporabo:
Nanesite enakomerno na ustnice pred uporabo šminke. Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery