Makeup Revolution Retro Luxe

metalični set za ustnice

Makeup Revolution Retro Luxe metalični set za ustnice
Makeup Revolution Retro Luxe metalični set za ustnice
Razprodaja
7,90

Prihranite 30%
odtenek Worth It 5,5 ml
5,50

Koda: MUR3644 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 26. 7. 2019
Makeup Revolution Retro Luxe
odtenek Worth It 5,5 ml | 5,50

Opis izdelka Makeup Revolution Retro Luxe

Svinčnik za ustnice Makeup Revolution Retro Luxe preprečuje neželeno razmazanje šminke in omogoča ustvarjanje popolne oblike ustnic.

Lastnosti:

  • popolno oblikuje in poudarja ustnice
  • je odličen pripomoček za oblikovanje ustnic
  • visoka pigmentacija

Navodilo za uporabo:
Nanesite enakomerno na ustnice pred uporabo šminke. Šminko nanesite na ustnice z rahlimi potezami od sredine proti kotičkom.

Lastnosti

Vodoodporno
no

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!