Makeup Revolution Soph X Extra Spicepaleta senčil za oči z ogledalom

1×
Makeup Revolution Soph X Extra Spice paleta senčil za oči z ogledalom
Makeup Revolution Soph X Extra Spice paleta senčil za oči z ogledalom
Skrij izdelke s posebnim popustom
Koda: MUR04690 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis izdelka Makeup Revolution Soph X Extra Spice
Lastnosti

Paleta senčil za oči Makeup Revolution Soph X Extra Spice kombinira 18 mat in lesketajočih se barv, s katerimi lahko ustvarite ličenje za vsak dan, pa tudi številne bolj pogumne videze. Paleta je nastala v sodelovanju z modno in lepotno youtuberko Sophie »SophDoesNails«.

Lastnosti:

  • vsebuje 12 mat in 6 lesketajočih se odtenkov, pretežno v toplih tonih
  • Senčila so bogata s pigmenti, ostanki pa ne padajo pod oči
  • rahla tekstura se popolno prilega očesnim vekam
  • praktično ogledalce omogoča nanašanje kjerkoli

Kako nanašati:
S pomočjo čopiča nanesite na očesne veke in ustvarite želeni videz. Navdih za različna ličenja s paleto lahko črpate tudi na kanalu »SophDoesNails« platforme YouTube.

Lastnosti

Učinek
mat, bleščeč

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Soph X Extra Spice