Makeup Revolution Soph X

paleta osvetljevalcev

Makeup Revolution Soph X paleta osvetljevalcev
Makeup Revolution Soph X paleta osvetljevalcev
Makeup Revolution Soph X paleta osvetljevalcev
8 x 2 g
10,19

Koda: MUR3926 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 20. 2. 2019
Makeup Revolution Soph X
8 x 2 g | 10,19

Opis kozmetike Makeup Revolution Soph X

Paleta za konture obraza Makeup Revolution Soph X Soph X poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza
  • intenzivna pigmentacija
  • izboljšuje odtenek kože
  • izpostavi naravno privlačnost obraza
  • rahlo poudari izbrane dele obraza

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na mesta na obrazu, ki jih želite poudariti in osvetliti.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery