Makeup Revolution Soph X Party Soph

darilni set

Makeup Revolution Soph X Party Soph darilni set
Makeup Revolution Soph X Party Soph darilni set
Razprodaja
18,38

Koda: MUR05878 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Party Soph Face And Eyeshadow Palette 9x1,1 g, 2x5,2 g + Travel Powder Brush + Travel Foundation Brush + Travel Eyeshadow Brush

kos
DPD
torek 23. 7. 2019
Makeup Revolution Soph X Party Soph
| 18,38

Lastnosti

Tip seta
Darilni set

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!