Makeup Revolution Sport Fix

pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa

Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa
Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa
Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa
100 ml
6,59

Koda: MUR04281 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Makeup Revolution Sport Fix
100 ml | 6,59

Opis kozmetike Makeup Revolution Sport Fix

Izdelek za utrditev ličenja Makeup Revolution Sport Fix je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • preprečuje razmazanje in bledenje ličil
  • dolgotrajna utrditev make upa

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery