Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa

Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa
Makeup Revolution Sport Fix pršilo za ekstra močno fiksacijo make-upa
100 ml
7,10

Koda: MUR04281 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Revolution Sport Fix

Izdelek za utrditev ličenja Makeup Revolution Sport Fix je nepogrešljiv pripomoček, ki zagotavlja, da bo vaš make up popoln tudi po nekaj urah.

Lastnosti:

  • preprečuje razmazanje in bledenje ličil
  • dolgotrajna utrditev make upa

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo temeljito pretresite, razpršite primerno količino pripravka na obraz. Izognite se neposrednemu stiku z očmi. Ponovite po potrebi kadarkoli čez dan.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Sport Fix