Makeup Revolution Ultra Contourpaleta za konture obraza

2×
Makeup Revolution Ultra Contour paleta za konture obraza
Makeup Revolution Ultra Contour paleta za konture obraza
13 g
10,94

Koda: MUR3121 | Na zalogi
1
DPD
sreda 3. 6. 2020

Opis izdelka Makeup Revolution Ultra Contour

S paleto Makeup Revolution Ultra Contour zelo enostavno dosežete zvezdniški videz. Vsebuje osem pudrastih senčil in predstavlja popolno orodje za brezhibne konture in optično oblikovanje obraza. Zahvaljujoč svetlim odtenkom poudarite svoje prednosti in dvignite želene linije obraza, medtem ko temni toni spretno skrijejo pomanjkljivosti kože in zožijo konture obraza.

Lastnosti:

  • šest temnih in svetlih pudrov za konture
  • dva zapečena osvetljevalca za sijaj kože
  • močna pigmentacija in dolgotrajen učinek
  • veliko ogledalo za enostaven nanos

Sestava:

  • veganski izdelek
  • ne vsebuje glutena

Kako uporabljati:
Določite linije na svojem obrazu, ustvarite na primer višjo ličnico ali pa zožite nos oziroma brado. Svetlejše odtenke nanašajte na dele obraza, ki ga želite poudariti, temnejše pa na predele, ki jih želite zožiti, zamaskirati ali skriti.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Ultra Contour