Makeup Revolution Ultra Eye Contour paleta za konture oči

Makeup Revolution Ultra Eye Contour paleta za konture oči
Makeup Revolution Ultra Eye Contour paleta za konture oči
odtenek Light & Shade 14 g
10,80

Koda: MUR3541 | Na zalogi
1
DPD
petek 5. 3. 2021

Opis izdelka Makeup Revolution Ultra Eye Contour
Lastnosti

Paleta za ličenje oči Makeup Revolution Ultra Eye Contour vam odpira možnosti za ustvarjanje najbolj čudovitih različic make upa oči.

Lastnosti:

  • poudarja oči
  • za dnevno in večerno ličenje
  • polni pigmenti
  • le mat senčila

Sestava:

  • aplikator

Navodilo za uporabo:
Nanašajte na očesne veke s priloženim aplikatorjem ali konicami prstov.

Lastnosti

Odtenek
bel, črn, oranžen, nude

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!

Recenzija Makeup Revolution Ultra Eye Contour