Makeup Revolution Ultra Metals Go

potovalni čopič za oči

Makeup Revolution Ultra Metals Go potovalni čopič za oči
Makeup Revolution Ultra Metals Go potovalni čopič za oči
4 kos
15,39

Koda: MUR3646 | Več kot 20 kosov na zalogi

Set vsebuje: Eyeshadow Brush + Brush for Shading + Eyeliner Brush + Oval brush for Eyeshadow

1
DPD
četrtek 25. 7. 2019
Makeup Revolution Ultra Metals Go
4 kos | 15,39

Opis izdelka Makeup Revolution Ultra Metals Go

Set čopičev za ličenje Makeup Revolution Ultra Metals Go vam bo omogočil, da boste ustvarili dnevni ali večerni make up kot profesionalec.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravo revolucijo na področju ličenja in make-upa. V svojem portfelju ima ta londonska znamka pestro ponudbo visoko kakovostnih in cenovno dostopnih izdelkov, ki vas bodo popolnoma navdušili.

Popularne so zlasti luksuzne palete senčil za oči, ki izstopajo po svoji pigmentaciji in po pestrih barvnih kombinacijah. Vsaj ena paleta Makeup Revolution v vaši kozmetični torbici ne bi smela manjkati. V ponudbi blagovne znamke boste enostavno odkrili tudi druge kozmetične bisere in zagotovo ne smete izpustiti tekočega pudra Makeup Revolution ali ikoničnega korektorja Makeup Revolution, ki je dostopen v več variantah za čisto vsak odtenek polti.

Nenazadnje vas bo blagovna znamka prevzela tudi z originalnim, igrivim, pa tudi praktičnim dizajnom svojih izdelkov, ki vas bodo očarali. Dodajte svojemu ličenju pravo izvirnost in stil z Makeup Revolution London!