Makeup Revolution Ultra Strobe and Light

paleta za posvetlitev

Makeup Revolution Ultra Strobe and Light paleta za posvetlitev
Makeup Revolution Ultra Strobe and Light paleta za posvetlitev
Makeup Revolution Ultra Strobe and Light paleta za posvetlitev
Razprodaja
15 g
12,58

Koda: MUR3575 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 2. 2019
Makeup Revolution Ultra Strobe and Light
15 g | 12,58

Opis kozmetike Makeup Revolution Ultra Strobe and Light

Paleta za konture obraza Makeup Revolution Ultra Strobe and Light poudarja linije vašega obraza in zagotavlja očarljiv make up profesionalnega videza.

Lastnosti:

  • poudarja konture obraza
  • osvetljuje
  • intenzivna pigmentacija
  • pudrasta tekstura

Navodilo za uporabo:
Svetlejši odtenek nanesite na dele obraza, ki jih želite poudariti, temnejše nanesite na mesta, ki jih želite optično zmanjšati ali prekriti.

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery