Makeup Revolution Vivid Baked

pečeni posvetlitveni puder

3×
Makeup Revolution Vivid Baked pečeni posvetlitveni puder
Makeup Revolution Vivid Baked pečeni posvetlitveni puder
Makeup Revolution Vivid Baked pečeni posvetlitveni puder
odtenek Golden Lights 7,5 g
3,90

Koda: MUR2848 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 19. 2. 2019
Makeup Revolution Vivid Baked
odtenek Golden Lights 7,5 g | 3,90

Opis kozmetike Makeup Revolution Vivid Baked

Opis:

Puder za osvetljevanje Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter je kozmetični proizvod, ki popolnoma razsvetli vaš obraz. Nežni pigmenti skupaj z bleščečimi delci odsevajo svetlobo in zaradi tega niso drobne gube in nepopolnosti kože tako vidne in ni treba veliko ličil, da jih prekrijete. Pripravek doda koži svežino in jo pomladi.

Puder za osvetljevanje je zelo obstojen in sprosti le toliko pudra, koliko je treba za nanos s pomočjo gobice ali čopiča. Ni treba, da se bojite, da boste na obraz nanesli preveč pudra ali da se bo puder razpadel. Takoj po nanosu vašo kožo razsvetli in izboljša njen odtenek. Koža bo videti bolj sproščena in sveža.

Puder za osvetljevanje je nameščen v elegantni embalaži, ki jo brez problemov namestite v vsako žensko torbico. Po nanosu puder dolgo vzdrži v prvotni obliki in kadarkoli ga lahko ponovno nanesete in obnovite svoje ličenje. Puder pušča obraz razsvetljen in s pomočjo bisernih snovi poudari mladosten videz in naravno lepoto vašega obraza. Privoščite si ličenje, s katerim boste lepi!

Učinki:

  • popolnoma razsvetli vaš obraz
  • odseva svetlobo in zaradi tega niso gube in nepopolnosti kože vidne
  • koži dodaja svežino
  • pomladi kožo obraza
  • izboljša odtenek kože
  • koži dodaja sproščen videz
  • dolgotrajna obstojnost
  • zagotavlja mladosten videz kože
  • poudari naravno lepoto vašega obraza

Navodilo za uporabo:

Nanašajte z dolgimi potegi s pomočjo čopiča ali gobice na obraz kadarkoli po potrebi.

Lastnosti

Konsistenca
puder
Tip kože
za vse tipe kože

O blagovni znamki Makeup Revolution

Makeup Revolution prinaša popolno revolucijo na področju ličenja! Ta londonska kozmetična blagovna znamka ponuja visoko kakovostno in hkrati cenovno dostopno dekorativno kozmetiko, ki vas popolnoma prevzame! Makeup Revolution je postala popularna blagovna znamka zlasti zaradi svojih luksuznih palet senčil za oči, ki ponujajo visoko pigmentirane, pestre odtenke vseh raznolikih barv! Poleg tega boste v asortimentu blagovne znamke našli tudi druge izredno kakovostne izdelke dekorativne kozmetike, kot so šminke, tekoči pudri, rdečila, pudri ali čopiči!

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prevzame tudi s svojim originalnim in hkrati praktičnim dizajnom izdelkov, v katerega se boste popolnoma zaljubili! Z luksuzno blagovno znamko Makeup Revolution dodate svojemu ličenju resnično originalnost in stil. Dekorativna kozmetika Makeup Revolution vas prepriča, da visoka kakovost po zelo atraktivni ceni je lahko dostopna za vsakega!

free delivery