Otroški termometri za vodo

Zanesljivi termometri za kad

Ustrezna temperatura vode za dojenčka je za tanko in občutljivo otroško kožo zelo pomembna! Privoščite svojemu dojenčku prijetno, predvsem pa varno kopel po zaslugi zanesljivega otroškega termometra za vodo. Izberete lahko med najrazličnejšimi otroškimi motivi, oblikami živali in barvami!

Termometer za vodo za dojenčke – uporaba

Temperatura vode za novorojenčka bi se morala gibati med 36 in 37 °C. S kontrolo optimalne temperature vam pomaga natančen termometer za kad, ki ga zadostuje dati v vodo in po zaslugi čitljive merilne lestvice v trenutku veste, ali je temperatura vode za dojenčka varna.

Vrste otroških termometrov za vodo

  • Digitalni termometri za vodo so natančni z dobro vidno signalizacijo. Temperatura vode za kopanje dojenčka je izmerjena v nekaj sekundah.
  • Termometri za kad z merilno lestvico so natančni in dostopni v mnogih privlačnih dizajnih. Ne vsebujejo živega srebra.

Naš nasvet: Po kopeli dojenčka ovijte v ogreto otroško brisačo, ki jo vnaprej rahlo ogrejte na radiatorju.

Izberite vesel vodni termometer na notino.si še danes in spremenite kopanje dojenčka v igro! ob kadi si pripravite tudi otroško kremo, brisačo, čiste plenice in druge potrebščine za dojenčka, da se vam od njega med kopanjem ne bo treba oddaljevati.