Marbert Anti-Aging Care PhytoCellbalzam za okoli oči proti znakom staranja

Marbert Anti-Aging Care PhytoCell balzam za okoli oči proti znakom staranja
Marbert Anti-Aging Care PhytoCell balzam za okoli oči proti znakom staranja
15 ml

Koda: MRP0097 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Z oddajo soglašate z obdelavo e-naslova za namene obveščanja o dostopnosti izbranega artikla s strani družbe Notino s.r.o. do posredovanja takšnega e-sporočila oziroma največ za eno leto. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete. Več informacij je na voljo v načelih varstva osebnih podatkov.​.

Opis izdelka Marbert Anti-Aging Care PhytoCell
Lastnosti

Globinsko energijski balzam za predel okoli oči Marbert Anti-Aging Care PhytoCell aktivno deluje proti vsem znakom staranja kože in vidno izboljša njen videz.

Lastnosti:

  • kožo okoli oči ohranja mladostno
  • gladi drobne linije in gube
  • kožo okoli oči hrani in regenerira
  • dermatološko in oftalmološko testirana

Sestava:

  • rastlinski kompleks Phyto-Age™ – reducira gube in drobne linije

Navodilo za uporabo:
Nanašajte vsako jutro in večer na čist predel okoli oči. Nežno vtapkajte z blazinicami prstov in pustite vpiti.

Lastnosti

Tip kože
za vse tipe kože, gube in zrela koža
Učinek
proti staranju

O blagovni znamki Marbert

Kozmetičarka Margarethe Sendler in zdravnica Bertha Roeber sta leta 1936 ustanovili eno prvih nemških kozmetičnih blagovnih znamk. Ime te znamke je sestavljeno iz prvih treh črk njunih imen in tako je nastala Marbert – blagovno znamka, ki je postala vodilna na področju kozmetike že v povojni Nemčiji.

Pionirski patenti in najvišji standardi so tesno povezani z zgodovino te blagovne znamke. Še posebej eden od patentov znamke Marbert je edinstven – linija izdelkov proti staranju Profutura, ki so jo razvili leta 1990 in je prepisala zgodovino kozmetike ter je še dandanes najbolje prodajana nega te znamke.

Marbert pomeni tradicijo, kakovost, zaupanje in dostopnost. Vsi izdelki so dosledno izdelani v Nemčiji. Za blagovno znamko stojijo desetletja izkušenj, podrobno tehnološko znanje in poznavanje specifičnih lastnosti kože. Z Marbert so ljudje vseh generacij še lepši. Včeraj, danes in jutri.

Recenzija Marbert Anti-Aging Care PhytoCell