Marbert Anti-Aging Care YouthNow!kozmetični set I. za ženske

Marbert Anti-Aging Care YouthNow! kozmetični set I. za ženske
Marbert Anti-Aging Care YouthNow! kozmetični set I. za ženske
34,95

Prihranite 10%
kozmetični set I. za ženske
31,45

Koda: MRP0134 | Na zalogi

Anti-Aging Care YouthNow! serum za oči in trepalnice 15 ml + Anti-Aging Care YouthNow! za obnovo kožnih celic nočna krema proti gubam 50 ml

1

Dodano v košarico

Marbert Anti-Aging Care YouthNow! kozmetični set I. za ženske
| 1 kos | 31,45
DPD
sreda 23. 10. 2019
  • Sestava
  • O blagovni znamki
  • Recenzija

Lastnosti

Starost
gubice, zrela koža
Tip kože
za vse tipe kože
Tip seta
Kozmetični set

O blagovni znamki Marbert

Kozmetičarka Margarethe Sendler in zdravnica Bertha Roeber sta leta 1936 ustanovili eno prvih nemških kozmetičnih blagovnih znamk. Ime te znamke je sestavljeno iz prvih treh črk njunih imen in tako je nastala Marbert – blagovno znamka, ki je postala vodilna na področju kozmetike že v povojni Nemčiji.

Pionirski patenti in najvišji standardi so tesno povezani z zgodovino te blagovne znamke. Še posebej eden od patentov znamke Marbert je edinstven – linija izdelkov proti staranju Profutura, ki so jo razvili leta 1990 in je prepisala zgodovino kozmetike ter je še dandanes najbolje prodajana nega te znamke.

Marbert pomeni tradicijo, kakovost, zaupanje in dostopnost. Vsi izdelki so dosledno izdelani v Nemčiji. Za blagovno znamko stojijo desetletja izkušenj, podrobno tehnološko znanje in poznavanje specifičnih lastnosti kože. Z Marbert so ljudje vseh generacij še lepši. Včeraj, danes in jutri.

Recenzija Marbert Anti-Aging Care YouthNow!

Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!