Marbert Bath & Body Sensitive

nežna krema za prhanje

Marbert Bath & Body Sensitive nežna krema za prhanje
Marbert Bath & Body Sensitive nežna krema za prhanje
400 ml

Koda: MRP0109 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Izberite v košarici potovalni set za kozmetiko ali olje za sončenje brezplačno ob nakupu kakršnih koli izdelkov v vrednosti nad 40 €
Marbert Bath & Body Sensitive
400 ml

Opis izdelka Marbert Bath & Body Sensitive

Nežna krema za prhanje Marbert Bath & Body Sensitive nežno čisti in neguje občutljivo kožo in preprečuje njeno razdraženje.

Lastnosti:

  • kožo pomirja in vlaži
  • ne pušča občutka napetosti
  • pH upošteva naravne lastnosti kože
  • dermatološko testirana

Sestava:

  • alantoin in pantenol – kožo regenerirata in vlažita

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, suha

O blagovni znamki Marbert

Kozmetičarka Margarethe Sendler in zdravnica Bertha Roeber sta leta 1936 ustanovili eno prvih nemških kozmetičnih blagovnih znamk. Ime te znamke je sestavljeno iz prvih treh črk njunih imen in tako je nastala Marbert – blagovno znamka, ki je postala vodilna na področju kozmetike že v povojni Nemčiji.

Pionirski patenti in najvišji standardi so tesno povezani z zgodovino te blagovne znamke. Še posebej eden od patentov znamke Marbert je edinstven – linija izdelkov proti staranju Profutura, ki so jo razvili leta 1990 in je prepisala zgodovino kozmetike ter je še dandanes najbolje prodajana nega te znamke.

Marbert pomeni tradicijo, kakovost, zaupanje in dostopnost. Vsi izdelki so dosledno izdelani v Nemčiji. Za blagovno znamko stojijo desetletja izkušenj, podrobno tehnološko znanje in poznavanje specifičnih lastnosti kože. Z Marbert so ljudje vseh generacij še lepši. Včeraj, danes in jutri.