Marbert Sunsamoporjavitvena pena

Marbert Sun samoporjavitvena pena
Marbert Sun samoporjavitvena pena
150 ml

Koda: MRP0183 | Ta izdelek trenutno ni na voljo
Darilo za vas
V košarici vnesite kodo 15sun in dobite popust 15 % na cene kozmetike za sončenje.

Opis izdelka Marbert Sun
Lastnosti

Samoporjavitveni pripravek za telo Marbert Sun je jamstvo za čudovito porjavelo kožo vse leto.

Lastnosti:

  • koži daje zdrav videz s poljubom sonca
  • izenačuje barvni odtenek kože
  • ima dolgotrajen učinek
  • enostavno se raznaša in se odlično vpija
  • ne pušča madežev

Navodilo za uporabo:
Pred uporabo pretresite. Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke. Na najboljši rezultat uporabite dodatno rokavico.

Lastnosti

Konsistenca
pena
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki Marbert

Kozmetičarka Margarethe Sendler in zdravnica Bertha Roeber sta leta 1936 ustanovili eno prvih nemških kozmetičnih blagovnih znamk. Ime te znamke je sestavljeno iz prvih treh črk njunih imen in tako je nastala Marbert – blagovno znamka, ki je postala vodilna na področju kozmetike že v povojni Nemčiji.

Pionirski patenti in najvišji standardi so tesno povezani z zgodovino te blagovne znamke. Še posebej eden od patentov znamke Marbert je edinstven – linija izdelkov proti staranju Profutura, ki so jo razvili leta 1990 in je prepisala zgodovino kozmetike ter je še dandanes najbolje prodajana nega te znamke.

Marbert pomeni tradicijo, kakovost, zaupanje in dostopnost. Vsi izdelki so dosledno izdelani v Nemčiji. Za blagovno znamko stojijo desetletja izkušenj, podrobno tehnološko znanje in poznavanje specifičnih lastnosti kože. Z Marbert so ljudje vseh generacij še lepši. Včeraj, danes in jutri.

Recenzija Marbert Sun