MATIS Paris Cell Expert

regeneracijska nega z gladilnim učinkom

MATIS Paris Cell Expert regeneracijska nega z gladilnim učinkom
MATIS Paris Cell Expert regeneracijska nega z gladilnim učinkom
MATIS Paris Cell Expert regeneracijska nega z gladilnim učinkom
30 ml

Koda: MAT0198 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

MATIS Paris Cell Expert
30 ml

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Opis kozmetike MATIS Paris Cell ExpertOpis:

Revolucionarni serum za kožo Matis Paris Cell Expert Beauty je učinkovito orožje v boju proti tvorbi gub. Njegova unikatna sestava vsebuje sestavine iz matičnih celic bele vrtnice, ki delujejo kot izjemno učinkovit antioksidant in spodbujajo proces regeneracije kože. Rezultat njegove redne uporabe je celična obnova, ki zagotovi prijetno gladko kožo naravno zdravega videza.

Serum za obraz Matis Paris Cell Expert Beauty je primeren za vse  tipe kože in tudi za kakršnokoli starostno kategorijo. Vsebuje aktivne snovi, ki prodirajo globoko v kožo in stimulirajo glavne mehanizme, ki učinkujejo proti gubam. S tem serumom bo vaša koža posvetljena, nahranjena in dan za dnem bo videti bolj mladostna. Odkrijte tudi vi poseben čar mladosti v serumu Matis Paris Cell Expert Beauty.

Učinki:

  • koži vrača mladosten videz
  • kožo hrani in posvetli
  • kožo učinkovito regenerira in vlaži

Sestava:

  • matiStem CC – pomaga ščititi kožo pred delovanjem prostih radikalov

Tip kože:

Serum je namenjen za vse tipe kože, zlasti za kožo, ki trpi zaradi pojava gub.

Navodilo za uporabo:

Serum nanesite zjutraj in zvečer na očiščeno kožo obraza in vratu, eno ali dve kapljici. Serum se zahvaljujoč lahki teksturi takoj vpija.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Po problemu kože
gube, vlaženje
Starost
gubice
Tip kože
gube in zrela koža, za vse tipe kože
Učinek
proti staranju, Vlaženje

O blagovni znamki MATIS Paris

Zgodovina kozmetike MATIS Paris se je začela leta 1936, ko je kemijski inženir Eugene Mavromatis, ki se osredotoča na razvoj kozmetičnih pripravkov, ustanovil lastni laboratorij. Ta je štirideset let kasneje postal del farmacevtske skupine Delalande in leta 1981 se je blagovna znamka MATIS Paris pojavila na trgu. Danes se ta ekskluzivna kozmetika uspešno prodaja v 70 državah sveta.

Pri proizvodnji izdelkov MATIS Paris uporabljajo prvovrstne naravne sestavine in pri razvoju sodeluje ekipa vrhunskih strokovnjakov. Blagovna znamka MATIS Paris danes ponuja resnično široko paleto izdelkov, ki se osredotočajo zlasti na nego obraza. Vsi izdelki so testirani pod nadzorom zdravnikov in s tem je zagotovljena njihova visoka kakovost.

MATIS Paris ponuja vsaki stranki udobno rešitev v obliki svojih izdelkov, ki v sebi združujejo učinkovitost in dobro počutje.