MATIS Paris Réponse Soleil

samoporjavitveni gel za obraz in telo

MATIS Paris Réponse Soleil samoporjavitveni gel za obraz in telo
MATIS Paris Réponse Soleil samoporjavitveni gel za obraz in telo
150 ml
39,50

Koda: MAT00508 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek 28. 5. 2019
MATIS Paris Réponse Soleil
150 ml | 39,50

Opis kozmetike MATIS Paris Réponse Soleil

Samoporjavitveni pripravek za obraz MATIS Paris Réponse Soleil bo vaši koži pomagal do popolnega naravnega porjavelega videza.

Lastnosti:

  • koži nudi naravno zlatorjavo barvo
  • barvno izenačuje kožo
  • koži daje zdrav videz s poljubom sonca
  • lahko se uporablja za obraz in telo

Navodilo za uporabo:
Primerno količino pripravka nanesite na kožo celega telesa. Temeljito in enakomerno raznesite. Po uporabi si temeljito umijte roke.

Lastnosti

Konsistenca
gel
Tip kože
za vse tipe kože
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki MATIS Paris

Zgodovina kozmetike MATIS Paris se je začela leta 1936, ko je kemijski inženir Eugene Mavromatis, ki se osredotoča na razvoj kozmetičnih pripravkov, ustanovil lastni laboratorij. Ta je štirideset let kasneje postal del farmacevtske skupine Delalande in leta 1981 se je blagovna znamka MATIS Paris pojavila na trgu. Danes se ta ekskluzivna kozmetika uspešno prodaja v 70 državah sveta.

Pri proizvodnji izdelkov MATIS Paris uporabljajo prvovrstne naravne sestavine in pri razvoju sodeluje ekipa vrhunskih strokovnjakov. Blagovna znamka MATIS Paris danes ponuja resnično široko paleto izdelkov, ki se osredotočajo zlasti na nego obraza. Vsi izdelki so testirani pod nadzorom zdravnikov in s tem je zagotovljena njihova visoka kakovost.

MATIS Paris ponuja vsaki stranki udobno rešitev v obliki svojih izdelkov, ki v sebi združujejo učinkovitost in dobro počutje.