Biolage Advanced FullDensitykura za povečanje gostote las

Biolage Advanced FullDensity kura za povečanje gostote las
Biolage Advanced FullDensity kura za povečanje gostote las
10 x 6 ml
16,20

Koda: MTX1867 | Na zalogi
1
DPD
torek 17. 12. 2019
  • Opis izdelka
  • Recenzija

Opis izdelka Biolage Advanced FullDensity
LastnostiOpis:

Matrix Biolage Advanced Fulldensity kura za povečanje gostote las se bori z znaki redčenja las in jim vrača gostoto. Raziskave podjetja Matrix so dokazale, da glavni vzrok izpadanja las je nenormalno kopičenje in strjevanje kolagena v lasnih mešičkih. To povzroča nezadostno hranjenje lasnih korenin, njihovo tanjšanje in nato izpadanje las. Matrix Biolage Advanced Fulldensity kura za povečanje gostote las podaljša življenjski cikel las. Pripravek deluje tako na površini lasnih vlaken, kjer lase zavije in preprečuje tanjšanje lasnih vlaken in izpadanje, kot tudi znotraj lasišča, kjer spodbuja rast las.

Učinki:

  • zaustavlja tanjšanje las
  • krepi in hrani
  • ohranja gostoto las

Sestava:

  • stemoxydine – čez 3 mesece uporabljanja bo pomagal aktivirati več kot 1000 las za ponovno rast, aktivira lasne mešičke

Tip las:

Namenjen je za redke lase.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte na suhe ali z brisačo posušene lase. Nadenite aplikator in vsebino celotne ampule vmasirajte h koreninam. Masirajte lasišče med nanosom pripravka. Ne spirajte. Nadaljujte z urejanjem las kot po navadi. Za maksimalni učinek uporabljajte eno ampulo vsak dan 3 mesece. Za dolgotrajni učinek kuro ponavljajte 2 krat na leto in zraven uporabljajte tudi druge negovalne pripravke iz iste linije. Eno pakiranje intenzivne kure vsebuje 10 ampul.

Lastnosti

Tip las
za vse vrste las, poškodovani in kemično obdelani, lomljivi lasje in razcepljene konice
Učinek
Večji volumen las, Gostota in vitalnost, Preventivna nega proti razcepljenim konicam
Konsistenca
serum
Tip lasišča
vse vrste lasišča

Recenzija Biolage Advanced FullDensity