Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscusnegovalno olje za zaščito barve

3×
Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus negovalno olje za zaščito barve
Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus negovalno olje za zaščito barve
150 ml
11,40

Koda: MTX2309 | Na zalogi
1
DPD
ponedeljek 8. 6. 2020

Opis izdelka Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus
Lastnosti

Opis:

Negovalno olje za zaščito barve Matrix Oil Wonders učinkovito neguje barvane lase, dodaja prehrano in globinsko hidracijo. Lase pušča nežne, lepo sijoče in zaščitene pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Intenzivno lasno olje Wonders z oljem iz egiptovskega hibiskusa podaljša obstojnost barvanih las, nežno jih neguje in izboljša njihov videz. Olje lasem dodaja naraven sijaj, olajša njihovo razčesavanje in lase so vidno bolj zdravi, lepi in sijoči. Lasno olje Wonders zanesljivo neguje lasna vlakna, gladi njihovo strukturo in neguje barvo las. Olje je večnamensko in ga lahko uporabite za lase pred umivanjem, lahko ga dodate v balzam za lase ali nanesete v navlažene ali suhe lase. Način uporabe lahko izberete v odvisnosti od moči svojih las ali njihovega tipa. Dobite lepe barvane lase brez bledenja. Barva vam bo zdržala vse do naslednjega obiska frizerskega salona!

Učinki:

  • učinkovito neguje barvane lase
  • lasem dodaja prehrano in globinsko hidracijo
  • lase pušča nežne in lepo sijoče
  • lase ščiti pred zunanjimi škodljivimi vplivi
  • lasem dodaja barvno obstojnost
  • izboljša videz las in jim vrača zdrav videz
  • gladi strukturo lasnega vlakna

Sestava:

  • egiptovski hibiskus – preprečuje izpiranje barve in bledenje barvanih las, vlaži in hrani lasna vlakna

Tip las:

Olje je namenjeno za barvane lase.

Navodilo za uporabo:

V odvisnosti od tipa las olje lahko nanesete na navlažene lase pred umivanjem, lahko ga dodate v balzam za lase ali v majhni količini nanašate na suhe lase med zaključnim stilingom.

Lastnosti

Konsistenca
olje
Tip las
barvani, za vse vrste las

O blagovni znamki Matrix

Kozmetika Matrix | Matrix sta ustanovila leta 1980 dva navdušena frizerja Arnie in Sydell Miller. Prvotna ideja je bila, da bi se ločili od konkurence. To je seveda zelo kmalu uspelo in Matrix se je začel razvijati izven meja Združenih držav Amerike. Vsako novo leto so se pokazale nove in še boljše serije izdelkov, ki so bile dolgo in zapleteno testirane v posebnih laboratorijih. Rezultat večletnega dela je uporaba izdelkov Matrix ne samo v domačem, ampak tudi na strokovnem področju.

Recenzija Matrix Oil Wonders Egyptian Hibiscus