Matrix Total Results So Silver

šampon za zaščito blond barve las

1×
Matrix Total Results So Silver šampon za zaščito blond barve las
Matrix Total Results So Silver šampon za zaščito blond barve las
Brezplačna dostava
300 ml
5,80

Koda: MTX1722 | Več kot 20 kosov na zalogi
1
DPD
petek 23. 8. 2019
Matrix Total Results So Silver
300 ml | 5,80

Opis izdelka Matrix Total Results So SilverOpis:

Total Results So Silver je šampon za zaščito barve blond las. Spada v portfelj znane blagovne znamke Matrix, ki se osredotoča na izdelavo in prodajo vrhunske profesionalne lasne kozmetike. Matrix Total Results So Silver Color Obsessed Shampoo for Yello Neutralizing nevtralizira neželen barvni pridih na sivih in blond laseh. Šampon za zaščito barve blond las Matrix Total Results So Silver nevtralizira naravno obarvanje blond in sivih las in popravlja rumene odtenke. Vaši kodri dobijo brezhibno, naravno in atraktivno poenoteno barvo. Unikatni lasni pripravki iz linije Total Results od blagovne znamke Matrix omogočajo profesionalno nego las, ki se osredotoča na posebne potrebe strank. S šamponom za zaščito barve blond las vas ne bo več mučilo neželeno rumeno obarvanje vaših svetlih kodrov. Šampon Matrix Total Reults So Silver je odlična izbira za zaščito barve blond las. Pripeljite svoje kodre do popolnosti!

Učinki:

  • nevtralizira neželene rumene tone

Tip las:

Primeren je za blond in sive lase.

Navodilo za uporabo:

Z uporabo primernih rokavic nanesite zadostno količino šampona na mokre lase, spenite in temeljito sperite. Za maksimalni učinek postopek ponovite in pred spiranjem pustite delovati 3–5 minut.

Lastnosti

Tip las
barvani, blond lasje
Učinek
Nevtralizacija rumenih odtenkov, Zaščita barve

O blagovni znamki Matrix

Kozmetika Matrix | Matrix sta ustanovila leta 1980 dva navdušena frizerja Arnie in Sydell Miller. Prvotna ideja je bila, da bi se ločili od konkurence. To je seveda zelo kmalu uspelo in Matrix se je začel razvijati izven meja Združenih držav Amerike. Vsako novo leto so se pokazale nove in še boljše serije izdelkov, ki so bile dolgo in zapleteno testirane v posebnih laboratorijih. Rezultat večletnega dela je uporaba izdelkov Matrix ne samo v domačem, ampak tudi na strokovnem področju.