Matrix Vavoom Shape Makerlak za lase ekstra močno utrjevanje

Matrix Vavoom Shape Maker lak za lase ekstra močno utrjevanje
Matrix Vavoom Shape Maker lak za lase ekstra močno utrjevanje
Priporočena maloprodajna cena
12,57

Prihranite 40%
400 ml
7,60

Koda: MTX0166 | Na zalogi
1
DPD
torek 2. 6. 2020

Opis izdelka Matrix Vavoom Shape Maker
Lastnosti

Opis:
Matrix Vavoom lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem je pršilo za lase, ki nudi močno fiksacijo. Čeprav vam zagotavlja ekstra močno fiksacijo, pušča lase prožne. Lasje delujejo naravno in ohranjajo čutne oblike. Matrix Vavoom  lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem las ne lepi in ne pušča neželenih sledov. Po uporabi bo vaša pričeska fiksirana, sijoča in mehka na dotik. Lak je primeren za ponovno ureditev pričeske.

Učinki:

  • ekstra močna fiksacija
  • las ne lepi in ne pušča neželenih sledov
  • pričesko pušča prožno in naravno
  • po uporabi so lasje prijetni na dotik

Tip las:
Primeren za vse tipe las. Ekstra močna fiksacija.

Navodilo za uporabo:
Lak za lase z ekstra močnim utrjevanjem Matrix Vavoom pred uporabo temeljito pretresite. Nanesite na lase iz razdalje 25-30 cm. Pustite usahniti. Lak lahko ponovno nanesete in preoblikujete pričesko.

Lastnosti

Učinek
Fiksacija, učvrstitev

O blagovni znamki Matrix

Kozmetika Matrix | Matrix sta ustanovila leta 1980 dva navdušena frizerja Arnie in Sydell Miller. Prvotna ideja je bila, da bi se ločili od konkurence. To je seveda zelo kmalu uspelo in Matrix se je začel razvijati izven meja Združenih držav Amerike. Vsako novo leto so se pokazale nove in še boljše serije izdelkov, ki so bile dolgo in zapleteno testirane v posebnih laboratorijih. Rezultat večletnega dela je uporaba izdelkov Matrix ne samo v domačem, ampak tudi na strokovnem področju.

Recenzija Matrix Vavoom Shape Maker