Max Factor 2000 Caloriemaskara za volumen

13×
Max Factor 2000 Calorie maskara za volumen
Max Factor 2000 Calorie maskara za volumen
odtenek 01 Black 9 ml
5,30

Koda: MXF0004 | Na zalogi
1
Darilo za vas
Kupite izdelke nad 50 € in izberite si odlično darilo v košarici. Akcija velja do razprodaje zalog.
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
Darilo za vas
DPD
torek 14. 7. 2020

Opis izdelka Max Factor 2000 Calorie
Lastnosti

Do 300 % večji volumen, intenzivna črna barva in dramatičen videz že po prvem sloju – odkrijte legendarno maskaro Max Factor 2000 Calorie s klasično, gosto krtačko.

Lastnosti:

  • krtačka nudi lasem do 300 % večji volumen
  • intenzivni pigment zagotavlja izrazito črno barvo
  • pogled dobi dramatičen videz že s prvim slojem

Navodilo za uporabo:
S pomočjo krtačke nanesite na trepalnice po celi njihovi dolžini od korenin do konic in razčešite. Za intenzivnejši videz nanesite dva sloja. Izogibajte se neposrednemu stiku z očmi.

Lastnosti

Odtenek
črn
Vrsta maskare
za volumen

Pisali smo o Max Factor 2000 Calorie
Članki

O blagovni znamki Max Factor

Kozmetika Max Factor spada k najsvetlejšim zvezdam stalnicam na tržišču na področju ličenja. Zgodovina blagovne znamke sega vse na začetek 20. stoletja, reklamni slogan „make-up vizažistov filmskih zvezd“ kaže na zlato obdobje Hollywooda in na zgodbo o razvoju blagovne znamke. Na filmskih platnih se je takrat v povezavi z make-upom namreč pojavljalo eno samo ime.

Max Factor je bil vizionarski make-up umetnik ruskega rodu, ki se je leta 1914 preselil v Los Angeles, da bi bil bližje začenjajoči se filmski industriji. Tam je odprl trgovino z ličili in igralci so kmalu začeli hoditi po nasvete, kako na platnu biti videti čim lepše. Vizažisti pa so neučakani čakali nove izdelke. Max Factor je verjel, da bi moral biti čar make-upa dostopen vsem ženskam, zato so bila prvič v zgodovini ličila na razpolago tudi široki javnosti.

Več kot 100 let obstoja blagovne znamke je prineslo vrsto ikoničnih izdelkov. Med čisto prvimi je bil ravno Max Factor make-up za filmsko platno ali zlat prah za v lase. V zadnjih letih je blagovna znamka zaslovela predvsem po maskari Max Factor 2000 Calorie in po dolgoobstojni šminki Max Factor Lipfinity.

Recenzija Max Factor 2000 Calorie